AANBOD/online


In KrachtLeven en Q&A lees je de meest relevante informatie als je overweegt om met mij Opstellingen te doen. Dit kan met elkaar in een ruimte alsook online. Het blijkt dat bij een online Opstelling dezelfde werking ervaren wordt als wanneer we met elkaar in een kamer zijn. 

Mindfulness trajecten en ademworkshops (zie hieronder) kunnen als individuele trajecten, in kleine groepjes en online gevolgd worden. 

wist niet dat ik zoveel onnodig denkwerk verricht

 …eindelijk heb ik het aan/uit knopje gevonden

J

De dagelijkse gang van zaken kent vaak vele praktische uitdagingen, waarin je je als individu, gezin of organisatie 'onthand' kunt voelen. Mijn handige handen steek ik graag uit de mouwen, daar waar nodig kan ik (tijdelijk) ondersteuning bieden met het oog op een vitaler geheel. 

 Welkom voor individuele sessies. Locatie 'Under the Tree' te Arnhem. (bij Gelredome)

Welkom om te werken in een groep. Locatie 'Under the Tree' te Arnhem. (bij Gelredome)Aandachtgerichte cognitieve therapie


MBCT: Mindfulness Based Cognitive Therapy

Individueel      In een groep       online/offline

Leer meer
 mindful in het leven te staan, met aandacht voor het hier en nu. Mindfulness is een houding die we vaak vergeten zijn en die je opnieuw kunt aanleren. De meerwaarde van MBCT is dat we effectief ingaan op gedachten en patronen daarin.

Je stapt in een traject van 8 wekelijkse bijeenkomsten met thuisoefeningen. Drie redenen om dat te doen:

1. ...om je gedachten aan je voorbij te laten trekken, zonder automatisch weer een nieuwe gedachte te activeren
2. ...om de gedachte niet op jezelf te betrekken
3. …om open te zijn voor positieve situaties

MBCT: Voor persoonlijke ontwikkeling of als therapietraject bij 

burn-out klachten, depressie, angst en paniekaanvallen, eetstoornis, relatieproblemen.

 

ContactArt of breathing


Individueel      In een groep     online/offline

 

Het eerste wat je doet in je leven is inademen, het laatste wat je doet is uitademen. En daar tussenin haal je heel vaak adem. Zonder adem geen leven! 

Dat de adem ook nog veel uitwerking heeft op je voelen en je denken, wordt vaak onderschat. Ervaar wat eenvoudige ademoefeningen voor jou kunnen doen. Werken met je adem is werken aan de basis van je bestaan. Als teacher van Art of Living nodig ik je uit om kennis te maken in de introductieworkshop over Art of Breathing. Art of Living is een organisatie die al 40 jaar in 156 landen actief is.  

 

Contact

 

verder naar Q&A