B + I + V + A = K

Bewegen  +  Innerlijke rust  +  Voeding  +  Adem  =  Kracht Leven


Wat doe jij bij:
teveel stress op het werk - sensitieve persoonlijkheid - bovengemiddeld verantwoordelijkheidsgevoel - neiging tot perfectionisme - uitputting - innerlijke afstand tot werk - lager zelfbeeld eigen competenties - minder kunnen of willen inspannen - risicofactoren op het werk - disfunctionele gedachten - herstellen van balans - dagelijkse belastbaarheid - slaapproblemen - gedrag - gevoel van uitputting - hints van je lichaam herkennen - emoties - zelfbewustzijn - bewegen - veerkracht 

Van nature ben je beweeglijk

Je lijf beweegt, emoties bewegen, je gedachten bewegen.... Om iets los te krijgen dat vast zit helpt het om letterlijk in beweging te komen. Fysiek bewegen werkt onder andere in op het hormoonsysteem, hart en bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem en ontlaad de spieren en cellen van stress.

 

Natuurbeleving en bewegen in de natuur herinnert je er weer aan dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Dat leven veranderlijk is en dat processen elkaar opvolgen in een natuurlijk ritme. Je leert om onderlinge verbanden te zien en hoe samenwerking op een natuurlijke manier verloopt.

 

De planning van tijd voor al datgene waaraan we als mens aandacht willen besteden zorgt ervoor dat we lange dagen maken, te kort slapen, te snel eten en teveel willen in te weinig tijd. Een afwisseling van rust en activiteit zorgt voor meer vitaliteit en betere prestaties. Rust nemen kan op vele manieren. In het programma integreren we dit en staan erbij stil hoe je thuis en op je werk deze momenten inbouwt.

 

Het volgen van je eigen natuurlijke ritme vraagt sturing van binnenuit. Meer afstemming op jezelf maakt dat je beweeglijkheid en soepelheid ontwikkelt en tegelijk ook meer kracht. Dat je snel kunt gaan wanneer dat wenselijk is en langzaam als traagheid gevraagd wordt. Ook besteed je aandacht aan gezonde voeding die jou energie geeft zodat je jouw persoonlijke ritme volledig ondersteunt.

 

Ervaar dat beweging en ontspanning samen gaan in Yoga. In het bijzonder besteed je aandacht aan de adem. Want: adem is leven. Eenvoudige ademoefeningen houden je lichaam en geest soepel en krachtig.


Zelfvertrouwen neemt toe  |  Algehele conditie verbetert  |  Innerlijke balans groeit  |  Enthousiasme leeft op  |  Zingeving verheldert

      gezonde mensen

    gezonde initiatieven

     gezonde samenleving


BACK TO BASIC

Leven doet een constant appel op jouw creativiteit. Creëer samen!