vitaliteit  - innerlijke rust  -  zingeving


individueel  I  groep  I  cursus


Levenskracht en stress staan in relatie tot elkaar, soms een gezonde, soms een ongezonde. Hoe kun je zelf teveel aan stress voorkomen, tijdig herkennen dat je uit balans bent en je balans herstellen. Hoe herken je patronen. Ontspannen kun je leren! Meer inzicht en balans via aandachtgerichte cognitieve therapie.

individueel  I  groep  I  bedrijf

workshop  I  coaching


Jouw levenskracht in het NU tot je beschikking hebben… Soms gaat dat moeiteloos, maar je kan ook ervaren dat je een last draagt, steeds tegen dezelfde muur aanloopt en voelen of denken dat je meer te bieden hebt dan je nu doet. Ervaar dat je jezelf vrij kunt zetten door met mij samen te werken met Opstellingen.

 

 

groep  I  cursus  I  introductieles


Hoe meer energie, hoe meer levenskracht. Wie ben jij zonder adem? Adem maakt je hoofd leeg, je immuunsysteem krachtig en laat je enthousiasme groeien. En je adem is altijd in het Nu.

Maak ermee kennis in de workshop over de kracht van de adem.Behalve coaching, workshops en cursussen is het ook mogelijk om gebruik te maken van Persoonlijke Begeleiding. In het leven van alledag sta ik dan met regelmaat naast je.
Als je een andere prikkelverwerking hebben dan doorsnee de norm is, werk ik creatief en praktisch vanuit een holistische visie en zo nodig met de methode van Horison; Contactgericht Spelen en Leren. Deze diensten kunnen binnen een PGB verrekend worden.


Zelfvertrouwen neemt toe  |  Algehele conditie verbetert  |  Innerlijke balans groeit  |  Enthousiasme leeft op  |  Zingeving verheldert

      gezonde mensen

    gezonde initiatieven

     gezonde samenleving


BACK TO BASIC

Leven doet een constant appel op jouw creativiteit. Creëer samen!